Jednoduchý recept

Šalotkové máslo

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 25341

Ingredience

125 g Máslo čerstvé
200 ml Ocet vinný
5 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
100 g Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 260 kcal
Kilojoule 1 086kJ
1% Sacharidy 5 g
34% Tuky 26 g
24% Sodík 489 mg
2% Bílkoviny 1 g

Šalotkové máslo postup přípravy receptu:

1

Ocet a šalotku přivedeme k varu a vaříme téměř do úplného vyvaření tekutiny. Poté propasírujeme a vmícháme do másla. Osolíme, opepříme a vychladíme.

2

Podáváme k rybám i masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept