Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 25346

Ingredience

20 g Kopr čerstvý
50 g Mrkev kořen
5 ks Nové koření celé
40 ml Ocet vinný
5 g Pepř černý mletý
50 ml Sherry brandy
5 g Sůl
50 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 46 kcal
Kilojoule 192kJ
2% Sacharidy 6 g
38% Tuky 29 g
24% Sodík 489 mg
1% Bílkoviny 1 g

Sherry marináda postup přípravy receptu:

1

Mrkev nakrájíme na kolečka, dáme do hrnce, přidáme nadrobno nasekaný kopr, vinný ocet, sherry, vodu, několik zrnek nového koření, několik zrnek černého pepře a sůl a vše svaříme.

Poznámka

Filety ze sleďů (osm kusů) omyjeme studenou vodou, vložíme do uzavíratelné sklenice, přelijeme studenou marinádou, sklenici uzavřeme a necháme marinovat přes noc.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept