Bazalková marináda - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 5 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Bazalková marináda
Celkový čas: | 5 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Milena Křivanová |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 25347 |
Kategorie: | Marinády |
Ingredience
20 g | Bazalka |
2 stroužek | Česnek |
150 ml | Olej olivový |
5 g | Pepř černý mletý |
5 g | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
17% Kalorie 338 kcal
Kilojoule 1 414kJ
1% Sacharidy 2 g
50% Tuky 37 g
24% Sodík 486 mg
1% Bílkoviny 0 g
Uhlovodany | 2g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 40,6mg |
Vláknina | 927,5mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,7mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Bazalka, Česnek, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Olej olivový, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Bazalková marináda postup přípravy receptu:
1 | Ingredience smícháme, rybu naložíme. |
Poznámka
Vhodné na ryby a zeleninu pečené na lávovém kameni.