Jogurtová marináda - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Jogurtová marináda
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Milena Křivanová |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 25349 |
Kategorie: | Marinády |
Ingredience
70 g | Jogurt bílý |
20 ml | Olej olivový |
5 g | Pepř černý mletý |
30 g | Petržel - nať |
60 g | Šalotka |
5 g | Tymián sušený |
180 ml | Víno bílé |
Nutriční hodnoty jedné porce
5% Kalorie 90 kcal
Kilojoule 378kJ
2% Sacharidy 6 g
6% Tuky 5 g
1% Sodík 13 mg
2% Bílkoviny 1 g
Uhlovodany | 6g |
---|---|
Cholesterol | 1,8mg |
Draslík | 157,0mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 12,7mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Jogurt bílý, Šalotka, Tymián sušený, Víno bílé mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Olej olivový, Pepř černý mletý, Petržel - nať mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.

Jogurtová marináda postup přípravy receptu:
1 | Ingredience smícháme, rybu potřeme a necháme nejméně hodinu odležet. |
Poznámka
Vhodné na ryby na grilu. Během grilování maso marinádou potíráme.