Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 2535
Kategorie: Maso

Ingredience

0,5 ks Cibule
0,1 l Ocet kvasný lihový
10 g Petržel - nať
1 špetka Sůl
0,5 ks Telecí hlava
1 špetka Tymián sušený
100 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

1% Kalorie 17 kcal
Kilojoule 72kJ
1% Sacharidy 3 g
0% Tuky 0 g
3% Sodík 59 mg
1% Bílkoviny 1 g

Telecí hlava vařená postup přípravy receptu:

1

Půlku telecí hlavy očistíme a uvaříme doměkka v osolené vodě s octem, kořenovou zeleninou a tymiánem.

2

Uvařené maso ocedíme, nakrájíme a dáme na předehřátou mísu.

3

Nakonec pokrm ozdobíme petrželovou natí a podáváme s octovým křenem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept