Recept

Čerstvé fazole dušené

  • Řecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 25352
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

2 ks Cibule
1 kg Fazolové lusky zelené
2 dl Olej rostlinný
1 ks Paprika zelená
3 g Pepř černý mletý
6 ks Rajčata
6 g Sůl
5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 453 kcal
Kilojoule 1 896kJ
6% Sacharidy 22 g
54% Tuky 41 g
26% Sodík 524 mg
9% Bílkoviny 5 g

Čerstvé fazole dušené postup přípravy receptu:

1

V hrnci na rozpáleném oleji osmažíme lehce cibulku a postupně i omyté fazole. Omyjeme papriky a rajčata, papriky zbavíme jádřinců. Vše nakrájíme na menší kostky a přidáme do hrnce k fazolím. Osolíme, opepříme, zalijeme vodou a asi hodinu necháme povařit na mírném ohni, za občasného míchání. Můžeme podávat i jako přílohu k masům nebo jen s pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept