Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 25360

Ingredience

1 ml Citronová šťáva
2 g Hořčice
1 ml Ocet kvasný lihový
250 ml Olej slunečnicový
2 g Solamyl - bramborový škrob
2 g Sůl
2 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 803 kcal
Kilojoule 3 361kJ
0% Sacharidy 1 g
118% Tuky 89 g
13% Sodík 268 mg
6% Bílkoviny 3 g

Majonézová omáčka postup přípravy receptu:

1

V míse šlehačem vyšleháme žloutky a sůl asi 2 minuty. Postupně přidáváme hořčici, škrobovou moučku (Solamyl) a ocet. Znovu šleháme asi 2 minuty, potom postupně přiléváme olej a stále šleháme ještě asi 1 minutu. Ke konci přidáme citronovou šťávu. Omáčka musí být hladká a jemná.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept