Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 25370
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

2 polévková lžíce Bazalka
1 stroužek Česnek
8 ks Hřebenatka
600 g Krevety tygří - loupané
4 polévková lžíce Olej olivový
25 g Oříšky piniové
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
400 g Těstoviny konzumní

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 641 kcal
Kilojoule 2 681kJ
23% Sacharidy 81 g
22% Tuky 17 g
17% Sodík 339 mg
106% Bílkoviny 60 g

Makarony s hřebenatkami postup přípravy receptu:

1

V osolené vodě uvaříme makarony, či jiné těstoviny, až jsou měkké.

2

Před koncem varu těstovin, na oleji 1 minutu restujeme pokrájený česnek, poté vsypeme oříšky a restujeme, až zezlátnou. Přidáme vyloupané a pokrájené hřebenatky a krevety a restujeme až změní barvu. Ochutíme pepřem a solí podle chuti.

3

Když jsou těstoviny měkké, scedíme je a vrátíme zpět do hrnce, přidáme krevety s hřebenatkami, ozdobíme posekanými bazalkovými lístky a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept