Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 25377
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

120 g Mandle
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Muškátový oříšek
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 polévková lžíce Oříšky piniové
1 špetka Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl
220 g Sýr Ricotta
350 g Těstoviny Fettuccine
125 ml Vývar drůbeží
150 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 869 kcal
Kilojoule 3 635kJ
19% Sacharidy 68 g
70% Tuky 52 g
14% Sodík 272 mg
51% Bílkoviny 29 g

Těstoviny s ricottou postup přípravy receptu:

1

Z kuřecích odřezků, skeletů, apod. připravíme kuřecí vývar.

2

V osolené vodě uvaříme těstoviny na skus, scedíme a vrátíme zpět do hrnce. K těstovinám přidáme máslo, 2 lžíce nasekané petrželové nati a dobře promícháme.

3

V míse smícháme sýr se smetanou a umletými mandlemi. Po malých dávkách přimícháme olej a horký vývar. Směs okořeníme strouhaným muškátovým oříškem, solí a pepřem.

4

Těstoviny přesypeme na mísu, přelijeme omáčkou a řádně promícháme. Rozdělíme je na talíře, ozdobíme piniovými oříšky a zbylými lístky petržele. Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept