Jednoduchý recept

Hovězí maso na grilu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 31 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 16 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 25383

Ingredience

2 ks Bobkový list
50 g Celer řapíkatý
150 g Chléb pšeničný (bílý)
50 g Cibule
2 kg Hovězí maso zadní
50 g Hořčice
50 g Mrkev kořen
1 polévková lžíce Nové koření celé
1 dl Ocet vinný
1 dl Olej stolní
2 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 polévková lžíce Pepř černý celý
50 g Petržel kořen
1 špetka Sůl
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

67% Kalorie 1,327 kcal
Kilojoule 5 554kJ
10% Sacharidy 35 g
138% Tuky 104 g
40% Sodík 791 mg
265% Bílkoviny 149 g

Hovězí maso na grilu postup přípravy receptu:

1

Nejprve ve větším hrnci dáme vařit vodu, přidáme sůl, nové koření, bobkový list, celý pepř, ocet, mrkev, celer, petržel a na kolečka nakrájenou cibuli. Vše necháme jen krátce povařit a hotový lák odstavíme.

2

Hovězí maso nakrájíme na plátky a celé ponoříme do misky s vychlazeným lákem. Připravené maso dáme na 24 hodin do chladničky.

3

Naložené maso grilujeme z každé strany přibližně 8 minut a potíráme jej směsí oleje a papriky.

4

Hotové maso servírujeme s hořčicí a čerstvým pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept