Jednoduchý recept

Polévka z leča

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 25389

Ingredience

500 g Brambory
50 g Cibule
1200 ml Hovězí vývar základní
2 špetka Kmín celý
150 g Lečo sterilované
40 g Máslo čerstvé
1 špetka Paprika mletá sladká
2 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel kudrnka
1 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 205 kcal
Kilojoule 857kJ
6% Sacharidy 22 g
12% Tuky 9 g
54% Sodík 1 g
19% Bílkoviny 11 g

Polévka z leča postup přípravy receptu:

1

V hrnci rozpustíme máslo, přisypeme nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme dozlatova. Nyní přidáme prolisovaný česnek a špetku mleté papriky. Zalijeme vývarem a přivedeme k varu.

2

Brambory nakrájíme na kostičky, lečo trochu pokrájíme nahrubo, vložíme do polévky, přisypeme trochu kmínu, soli a pepře. Vaříme asi 20 minut.

3

Porce polévky posypeme posekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept