Recept

Těstoviny s chřestem a mátovou omáčkou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 2539
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

200 g Chřest sterilovaný
80 g Máta
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
40 g Sýr Parmezán
250 g Sýr Ricotta
400 g Těstoviny konzumní
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 536 kcal
Kilojoule 2 241kJ
22% Sacharidy 80 g
18% Tuky 13 g
22% Sodík 441 mg
41% Bílkoviny 23 g

Těstoviny s chřestem a mátovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

V mixéru nasekáme mátové lístky, ricottu a parmazán, osolíme, opepříme. Vznikne hladká omáčka.

2

Uvaříme těstoviny a v posledních třech minutách přidáme nakrájený chřest.

3

Slité těstoviny a chřest vrátíme s trochou vody do hrnce a přidáme omáčku. Promícháme, rozdělíme na talíře a ozdobíme strouhaným parmazánem.

Poznámka

Těstoviny použijeme mašličky nebo vřetena.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept