Jednoduchý recept

Smetanová omáčka s kapary

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 25396

Ingredience

50 ml Dolin - Vermouth
10 g Hořčice
10 g Hořčice Dijonská
40 g Kapary
10 g Máslo čerstvé
20 g Pažitka
5 g Pepř černý mletý
200 ml Smetana 12% (konzumní)
5 g Sůl
60 g Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 152 kcal
Kilojoule 635kJ
3% Sacharidy 11 g
12% Tuky 9 g
24% Sodík 488 mg
9% Bílkoviny 5 g

Smetanová omáčka s kapary postup přípravy receptu:

1

Jemně nakrájenou šalotku vmícháme do rozpuštěného másla, necháme 2-3 minuty zesklovatět a přilijeme vermut. Vaříme do odpaření tekutiny. Přidáme 150 ml smetany a při mírné teplotě povaříme 5 minut.

2

V misce smícháme zbytek smetany, obě hořčice a za stálého míchání přidáme do smetanové omáčky. Ihned odstavíme, dochutíme solí a pepřem. Těsně před dokončením vmícháme okapané kapary a nasekanou pažitku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept