Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 25406
Kategorie: Omáčky studené

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 587 kcal
Kilojoule 2 454kJ
0% Sacharidy 2 g
86% Tuky 65 g
25% Sodík 505 mg
4% Bílkoviny 2 g

Majonézová pěna postup přípravy receptu:

1

Do klasické majonézy vmícháme sníh z 1 vaječného bílku a trošku pomerančové šťávy.

2

Domácí majonéza [25402]:

3

Do misky dáme 1 žloutek, sůl, pepř a za stálého míchání přidáváme po kapkách olej, dokud směs nezačne houstnout. Poté přiléváme olej rychleji, až vyšleháme hustou majonézu.

Poznámka

Tato majonéza je nadýchanější a sníme jí méně. Výborně chutná nejen s rybím masem a korýši, ale i s drůbežím masem a zeleninou, např. s chřestem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept