Recept

Těstoviny v rajčatové omáčce s česnekem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 25409
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

1 hrst Bazalka
4 stroužek Česnek
1 ks Cibule
5 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
800 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
0,5 kávová lžička Sůl
20 polévková lžíce Sýr Parmezán
450 g Těstoviny Spaghettini

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 755 kcal
Kilojoule 3 158kJ
26% Sacharidy 93 g
34% Tuky 26 g
68% Sodík 1 g
68% Bílkoviny 38 g

Těstoviny v rajčatové omáčce s česnekem postup přípravy receptu:

1

Ve velkém rendlíku na oleji restujeme cibuli. Po 5 minutách přidáme pokrájená rajčata a česnek nakrájený na čtvrtky. Směs na mírném plameni vaříme zhruba 1/2 hodiny. Směs je hotová, až se olej oddělí od masy. Směs ochutíme solí a pepřem.

2

V mezičase v osolené vodě uvaříme špagety na skus, scedíme a vsypeme do mísy. Na těstoviny vlijeme omáčku, vsypeme posekanou bazalku a dobře promícháme. Na ozdobu poklademe těstoviny hoblinkami parmezánu. Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept