Jablečný dip - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Jablečný dip
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Milena Křivanová |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 25410 |
Kategorie: | Omáčky studené |
Ingredience
20 ml | Citronová šťáva |
1 ks | Jablka |
100 ml | Jogurt nízkotučný |
3 g | Pepř černý mletý |
50 g | Tvaroh měkký - nízkotučný |
Nutriční hodnoty jedné porce
3% Kalorie 56 kcal
Kilojoule 233kJ
3% Sacharidy 10 g
1% Tuky 1 g
3% Sodík 60 mg
5% Bílkoviny 3 g
Uhlovodany | 10g |
---|---|
Cholesterol | 2,8mg |
Draslík | 138,1mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 4,8mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Citronová šťáva, Jablka, Jogurt nízkotučný, Tvaroh měkký - nízkotučný mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Jablečný dip postup přípravy receptu:
1 | Jogurt smícháme s tvarohem. Jablko oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Zastříkneme citronovou šťávou. Smícháme s jogurtem a dochutíme pepřem. |