Recept

Jehněčí jehly s cibulkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 25418
Kategorie: Maso

Ingredience

12 ks Bobkový list
8 ks Cibule
500 g Jehněčí maso mleté
1 kávová lžička Kmín římský
1 kávová lžička Koriandr čerstvý
3 polévková lžíce Olej olivový
1 kávová lžička Pepř cayenský
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Šalvěj čerstvá
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 512 kcal
Kilojoule 2 141kJ
6% Sacharidy 22 g
48% Tuky 36 g
8% Sodík 161 mg
45% Bílkoviny 25 g

Jehněčí jehly s cibulkou postup přípravy receptu:

1

Mleté maso smícháme s vejcem, římským kmínem, koriandrem, šalvějí a cayenským pepřem. Směs promícháme, osolíme a opepříme.

2

Ze směsi vytvarujeme menší knedlíčky. Oloupeme cibuli a nakrájíme na větší kousky. Na špízové jehly napichujeme střídavě knedlíčky, kousky cibule a 3 bobkové listy.

3

Jehněčí špízy potřeme olivovým olejem a na grilu nebo v troubě je opékáme 10 minut. Podáváme s kuskusem a jogurtovou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept