Bagnet Rosso - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Bagnet Rosso
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | nos |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (19%) |
ID receptu: | 25443 |
Kategorie: | Dipy |
Ingredience
2 stroužek | Česnek |
1 ks | Chilli paprička |
10 g | Hořčice |
20 g | Kapary |
20 ml | Ocet vinný |
20 g | Okurky nakládané |
125 ml | Olej olivový |
40 g | Paprika červená |
40 g | Paprika zelená |
5 g | Pepř černý mletý |
20 g | Petržel - nať |
60 g | Rajčata loupaná (konzervovaná) |
40 g | Šalotka |
10 g | Sardelová pasta |
5 g | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 8g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 176,1mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 520,2mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 36,7mg |
Vitamín E | 0,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Chilli paprička, Ocet vinný, Okurky nakládané, Paprika červená, Paprika zelená, Rajčata loupaná (konzervovaná), Šalotka, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice, Kapary, Olej olivový, Pepř černý mletý, Petržel - nať, Sardelová pasta mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Bagnet Rosso postup přípravy receptu:
1 | Šalotku a česnek oloupeme. Spolu s mrkví, paprikou, rajčaty, okurkou a chilli papričkou nakrájíme na drobné kostičky. Přidáme kapary. |
2 | Sardelovou pastu smícháme s hořčicí, trochou strouhanky a olejem. Směs vmícháme do zeleniny a okořeníme octem, solí, pepřem a cukrem. Podle potřeby přidáme ještě strouhanku a dochutíme petrželkou. |