Recept

Omáčka z červeného vína

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (75%)
ID receptu: 25447
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 stroužek Česnek
60 g Cibule
100 g Hovězí maso mleté
1 ks Hřebíček
75 g Máslo čerstvé
30 ml Olej olivový
40 ml Omáčka sójová
5 g Pepř černý mletý
20 g Protlak rajčatový
5 g Sůl
500 ml Víno červené
400 g Zeleninová směs jarní - mražená

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 416 kcal
Kilojoule 1 741kJ
5% Sacharidy 18 g
33% Tuky 25 g
25% Sodík 508 mg
19% Bílkoviny 10 g

Omáčka z červeného vína postup přípravy receptu:

1

Mleté hovězí maso důkladně opečeme na horkém oleji. Oloupeme cibuli a česnek, očistíme zeleninu, vše nakrájíme na velmi drobné kousky. Přidáme je k masu spolu s rajským protlakem a znovu řádně opečeme. Přilijeme červené víno, ochutíme bobkovým listem a hřebíčkem a necháme v nezakryté nádobě vařit 15-20 minut. Scedíme, ochutíme solí, pepřem a sójovou omáčkou, vmícháme vločky studeného másla. Jakmile se omáčka spojí, nesmí se již znovu vařit.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept