Recept

Hořčičná omáčka ke karbanátkům

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 25449
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

40 g Hořčice
60 g Jíška instantní
5 g Pepř černý mletý
130 g Smetana 12% (konzumní)
30 g Šťáva karotková
5 g Sůl
120 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 161 kcal
Kilojoule 673kJ
3% Sacharidy 11 g
15% Tuky 12 g
30% Sodík 592 mg
7% Bílkoviny 4 g

Hořčičná omáčka ke karbanátkům postup přípravy receptu:

1

Karotkovou šťávu rozpustíme ve vývaru smíchaném se smetanou a necháme ji přejít varem. Omáčku zahustíme jíškou a dochutíme hořčicí, solí a pepřem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept