Jednoduchý recept

Myslivecká omáčka k řízkům

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 25450
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

60 g Cibule
60 g Jíška instantní
40 g Máslo čerstvé
5 g Pepř černý mletý
20 g Petržel - nať
50 g Rajčata
5 g Sůl
50 ml Víno bílé
250 ml Vývar z hovězích kostí
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 219 kcal
Kilojoule 918kJ
3% Sacharidy 12 g
22% Tuky 16 g
35% Sodík 710 mg
10% Bílkoviny 5 g

Myslivecká omáčka k řízkům postup přípravy receptu:

1

Zpěníme máslo. Oloupeme cibuli, jemně ji nakrájíme. Očistíme žampiony, odkrojíme konce nožiček a nakrájíme je na tenké plátky. Cibuli a houby vložíme do horkého másla a rychle je osmažíme. Přilijeme vývar, víno a necháme vzkypět.

2

Rajčata oloupeme, vymačkáme a jemně nakrájíme. Přidáme je do omáčky, kterou zahustíme jíškou. Ochutíme solí, pepřem a petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept