Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 2546

Ingredience

4 plátek Anglická slanina
2 ks Cibule
1 ks Citrony
600 g Filé z aljašské tresky
100 g Kečup
100 g Křen
120 g Máslo čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 400 kcal
Kilojoule 1 675kJ
4% Sacharidy 16 g
35% Tuky 26 g
1% Sodík 22 mg
51% Bílkoviny 29 g

Rybí filé s křenem postup přípravy receptu:

1

Na porce připravíme filé, pokapeme citronem a vložíme do máslem vymazaného pekáče.

2

Křen promícháme s kečupem a směsí potřeme filé.

3

Nakrájenou cibuli na kolečka dáme na filé, zakryjeme 4 plátky anglické slaniny a nakonec dáme kousky másla.

4

Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut a ke konci pečení přikryjeme alobalem, aby se cibulka nespálila.

Poznámka

křen musí být strouhaný

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept