Jednoduchý recept

Ančovičkový dip

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 25472
Kategorie: Omáčky studené

Ingredience

200 g Ančovičky konzervované
1 stroužek Česnek
10 g Citronová kůra
40 ml Citronová šťáva
10 g Máslo čerstvé
50 ml Olej olivový
40 g Petržel - nať
100 g Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 262 kcal
Kilojoule 1 097kJ
2% Sacharidy 7 g
26% Tuky 19 g
92% Sodík 2 g
28% Bílkoviny 16 g

Ančovičkový dip postup přípravy receptu:

1

Nasekanou šalotku a česnek rychle osmažíme v rozpáleném másle.

2

Ančovičky osušíme a se zbývajícími přísadami rozmixujeme na jemnou omáčku. Vše promícháme a nakonec vmícháme nasekanou petrželku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept