Zdravý recept

Jehněčí kuličky s provensálským kořením

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (13%)
ID receptu: 25477

Ingredience

1 ks Cibule
20 g Cibulka jarní
500 g Jehněčí maso mleté
5 g Pepř černý mletý
5 g Petržel - nať
20 g Provensálské koření
200 g Strouhanka
10 g Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 537 kcal
Kilojoule 2 247kJ
8% Sacharidy 29 g
45% Tuky 34 g
70% Sodík 1 g
48% Bílkoviny 27 g

Jehněčí kuličky s provensálským kořením postup přípravy receptu:

1

Smícháme mleté jehněčí maso s na jemno nakrájenou cibulí, přidáme vejce, sůl, pepř, provensálské koření a petrželovou nať.

2

Ze směsi vytvoříme malé kuličky, které obalíme ve strouhance, naskládáme na plech vyložený pečícím papírem a poté je dáme péct do předehřáté trouby na 180 °C asi na 20-25 minut.

3

Podáváme s různými druhy dresinků.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept