Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 25478
Kategorie: Omáčky

Ingredience

2 ks Bobkový list
5 g Citronová kůra
3 ks Hřebíček
40 ml Olej slunečnicový
5 g Pepř černý celý
1,5 kg Slepice
5 g Sůl
250 ml Víno bílé
400 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 305 kcal
Kilojoule 1 277kJ
1% Sacharidy 3 g
18% Tuky 14 g
15% Sodík 296 mg
63% Bílkoviny 36 g

Drůbeží fond postup přípravy receptu:

1

Slepici omyjeme a na horkém oleji lehce opečeme. Zalijeme ji 1 1 vody a přivedeme k varu. Pěnu často sbíráme. Očistíme polévkovou zeleninu a nakrájíme ji na kostky. Spolu s kořením, cibulí a vínem přidáme po 45 minutách varu do hrnce a nezakryté vaříme dalších 30 minut. Vývar scedíme a vaříme tak dlouho, dokud se alespoň polovina tekutiny nevyvaří.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept