Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 25488
Kategorie: Omáčky

Ingredience

2 ks Bobkový list
1 stroužek Česnek
60 g Cibule
5 g Fenykl obecný
1 kg Filé rybí
5 g Hořčičné semínko
2 ks Hřebíček
5 g Nové koření celé
5 g Pepř černý celý
5 g Sůl
750 ml Víno bílé
1 l Voda pitná
400 g Zeleninová směs jarní - mražená

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 181 kcal
Kilojoule 757kJ
2% Sacharidy 8 g
1% Tuky 1 g
10% Sodík 204 mg
78% Bílkoviny 44 g

Rybí fond postup přípravy receptu:

1

Rybí filé nebo kostry důkladně omyjeme, přidáme cibuli, zalijeme 1 1 vody a přivedeme k varu. Pěnu často sbíráme. Očistíme zeleninu a nakrájíme ji na větší kostky. Spolu s kořením přidáme do hrnce, přilijeme bílé víno a nezakryté vaříme 30 minut. Vývar přecedíme, svaříme na malé množství a osolíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept