Recept

Marináda z červeného vína

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 25490

Ingredience

2 ks Bobkový list
10 g Citronová kůra
10 g Cukr krupice
3 ks Hřebíček
5 ks Jalovec
80 g Mrkev kořen
5 g Pepř černý celý
10 g Pomerančová kůra
10 g Sůl
10 g Tymián čerstvý
750 ml Víno červené
150 g Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 203 kcal
Kilojoule 849kJ
6% Sacharidy 22 g
42% Tuky 32 g
33% Sodík 655 mg
7% Bílkoviny 4 g

Marináda z červeného vína postup přípravy receptu:

1

Všechny přísady svaříme a necháme vychladnout. Jeden kg hovězího masa marinujeme ve směsi asi 24 hodin. Marinádu scedíme a poté ji použijeme na podlévání pečeně a na omáčku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept