Marináda z červeného vína - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Marináda z červeného vína
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | nos |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (19%) |
ID receptu: | 25490 |
Kategorie: | Marinády |
Ingredience
2 ks | Bobkový list |
10 g | Citronová kůra |
10 g | Cukr krupice |
3 ks | Hřebíček |
5 ks | Jalovec |
80 g | Mrkev kořen |
5 g | Pepř černý celý |
10 g | Pomerančová kůra |
150 g | Šalotka |
10 g | Sůl |
10 g | Tymián čerstvý |
750 ml | Víno červené |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 21g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 272,9mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 9,5mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,9mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Bobkový list, Citronová kůra, Cukr krupice, Hřebíček, Pepř černý celý, Pomerančová kůra, Šalotka, Sůl, Tymián čerstvý, Víno červené mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Jalovec, Mrkev kořen mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Marináda z červeného vína postup přípravy receptu:
1 | Všechny přísady svaříme a necháme vychladnout. Jeden kg hovězího masa marinujeme ve směsi asi 24 hodin. Marinádu scedíme a poté ji použijeme na podlévání pečeně a na omáčku. |