Recept

Marináda s octem a vínem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 25493

Ingredience

5 g Badyán
50 ml Balsamico ocet
2 ks Bobkový list
100 g Cibule
5 g Jalovec
15 g Koriandr celý
40 ml Olej slunečnicový
5 g Pepř černý celý
5 g Skořice celá
300 ml Voda pitná
750 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 195 kcal
Kilojoule 816kJ
3% Sacharidy 10 g
9% Tuky 7 g
1% Sodík 15 mg
2% Bílkoviny 1 g

Marináda s octem a vínem postup přípravy receptu:

1

Červené víno, ocet a 300 ml vody svaříme se všemi přísadami a necháme vychladnout. Ve směsi marinujeme asi 1-2 dny přibližně 750 g hovězího masa nebo zvěřiny. Procezenou marinádu použijeme na podlévání pečeně a na omáčku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept