Jednoduchý recept

Vdolky s hrozinkami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (13%)
ID receptu: 25499

Ingredience

250 g Hrozinky
1 ks Kypřicí prášek do pečiva
250 ml Mléko polotučné
800 g Mouka pšeničná hladká T 650
250 ml Smetana 33% (šlehačka)

Nutriční hodnoty jedné porce

58% Kalorie 1,142 kcal
Kilojoule 4 778kJ
56% Sacharidy 202 g
34% Tuky 26 g
0% Sodík 10 mg
50% Bílkoviny 28 g

Vdolky s hrozinkami postup přípravy receptu:

1

Do mísy si nasypeme mouku, prášek do pečiva, hrozinky a promícháme. Přidáme ušlehanou smetanu, mléko a vše zpracujeme.

2

Těsto dáme na vál, který posypeme moukou a uděláme z něj plát vysoký asi 3 cm. Hrnečkem vykrájíme kolečka, která dáme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme v předehřáté troubě na 220 °C asi 15 minut.

3

Podáváme s džemem dle chuti a ozdobené kopečkem šlehačky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept