Recept

Vařené hovězí maso s jablky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 150 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 130 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 25505

Ingredience

30 g Cibule
50 ml Citronová šťáva
40 g Cukr krupice
750 g Hovězí libové
250 ml Hovězí vývar základní
750 g Jablka
40 g Máslo čerstvé
4 ks Pepř černý celý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 452 kcal
Kilojoule 1 892kJ
14% Sacharidy 51 g
19% Tuky 14 g
20% Sodík 392 mg
68% Bílkoviny 38 g

Vařené hovězí maso s jablky postup přípravy receptu:

1

Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na srpečky.

2

Maso vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme, přidáme kousek cibule, několik zrnek pepře a vaříme na mírném ohni 2 hodiny. Maso vyndáme a naporcujeme.

3

Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme pokrájená jablka a chvilku podusíme na másle. Jablka podlijeme vývarem, trochu osladíme, zakapeme citronovou šťávou a 2 minuty podusíme.

4

Na talíře pokládáme porce masa, které obložíme dušenými jablky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept