Recept

Grilovaný chřest ve slanině

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 25506
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

50 g Anglická slanina
1 stroužek Česnek
120 g Chřest bílý
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
0,5 ks Pórek
80 g Ředkvička
1 kávová lžička Sůl
1 špetka Vegeta
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 264 kcal
Kilojoule 1 104kJ
5% Sacharidy 17 g
27% Tuky 20 g
32% Sodík 641 mg
11% Bílkoviny 6 g

Grilovaný chřest ve slanině postup přípravy receptu:

1

Chřest oloupeme, omyjeme a povaříme v osolené vodě asi 15 minut.

2

Vždy 3 chřesty obalíme plátkem slaniny a sepneme párátkem. Osolíme a na pánvi na oleji opečeme dozlatova.

3

Omyté ředkvičky a pórek nakrájíme na kolečka a krátce podusíme na másle. Okořeníme trochou vegety a prolisovaným česnekem.

4

Na talíře upravíme podušené ředkvičky s pórkem a opečený chřest.

5

Vhodnou přílohou jsou opečené toasty s bylinkovým máslem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept