Jednoduchý recept

Vařené hovězí maso v rýži

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 150 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 130 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 25514

Ingredience

20 g Cibule
750 g Hovězí libové
50 g Máslo čerstvé
4 ks Pepř černý celý
15 g Petržel kudrnka
600 g Rýže dušená
40 g Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 492 kcal
Kilojoule 2 057kJ
13% Sacharidy 47 g
23% Tuky 18 g
14% Sodík 273 mg
74% Bílkoviny 42 g

Vařené hovězí maso v rýži postup přípravy receptu:

1

Maso vložíme do hrnce, zalijeme osolenou vodou, přidáme pepř a čtvrtku cibule. Vaříme na mírném ohni 2 hodiny. Uvařené maso vyndáme z vývaru a nakrájíme na nudličky.

2

Na pánvi rozpustíme máslo a nudličky masa na něm orestujeme.

3

Dušenou rýži promícháme se strouhaným sýrem a nudličkami masa.

4

Pokrm rozporcujeme na talíře a posypeme posekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept