Recept

Pomazánka z vepřové plece

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 25518

Ingredience

1 ks Cibule
1 kávová lžička Hořčice plnotučná
80 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
150 g Vepřová plec
1 polévková lžíce Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 329 kcal
Kilojoule 1 378kJ
1% Sacharidy 3 g
41% Tuky 31 g
8% Sodík 166 mg
19% Bílkoviny 11 g

Pomazánka z vepřové plece postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kostky a spolu s polovinou oloupané, nadrobno nakrájené cibule podusíme na oleji doměkka. Občas zamícháme.

2

Měkké, vychladlé maso umeleme s druhou polovinou cibule a s vejci uvařenými natvrdo. Přidáme zakysanou smetanu, máslo, sůl, pepř, hořčici a nasekanou petrželku. Vše dobře promícháme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept