Jednoduchý recept

Vařené hovězí maso s cibulovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 165 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 145 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 25525
Kategorie: Maso

Ingredience

120 g Cibule
750 g Hovězí libové
300 ml Hovězí vývar základní
1 špetka Kmín drcený
50 g Máslo čerstvé
25 g Mouka pšeničná hladká T 650
5 ml Ocet vinný
4 ks Pepř černý celý
2 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 382 kcal
Kilojoule 1 600kJ
8% Sacharidy 27 g
21% Tuky 16 g
21% Sodík 425 mg
69% Bílkoviny 39 g

Vařené hovězí maso s cibulovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Do hrnce vložíme maso, přilijeme vodu, přidáme sůl, celý pepř a kousek cibule. Vaříme pozvolna 2 hodiny. Uvařené maso vyndáme a nakrájíme na plátky.

2

Na hlubší pánvi rozpustíme máslo, přisypeme nadrobno pokrájenou cibuli a chvilku smažíme, zaprášíme moukou, promícháme a smažíme dožluta. Cibulovou jíšku naředíme vývarem z masa, ochutíme solí, pepřem, drceným kmínem, zakápneme octem a povaříme 20 minut. Do omáčky vložíme plátky masa, necháme prohřát a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept