Recept

Vařené hovězí maso plněné zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 145 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 25536

Ingredience

80 g Celer bulvový
750 g Hovězí libové
80 g Mrkev kořen
20 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
80 g Petržel kořen
50 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 283 kcal
Kilojoule 1 182kJ
1% Sacharidy 3 g
68% Tuky 51 g
17% Sodík 349 mg
63% Bílkoviny 35 g

Vařené hovězí maso plněné zeleninou postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso rozklepeme na větší plát. Posypeme solí, pepřem, po celé ploše položíme tenké plátky slaniny a na ně nasypeme nahrubo pokrájenou zeleninu. Použijeme mrkev, celer a petržel. Plát masa s náplní zabalíme do rolády, převážeme provázkem nebo zpevníme párátky. Roládu vložíme do osolené vody, hrnec zakryjeme a vaříme 2 hodiny. Roládu rozdělíme na pět dílů, vložíme do talířů, zakapeme rozpuštěným máslem a zalijeme trochou vývaru z rolády.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept