Recept

Vařené telecí maso v rýži

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 25546

Ingredience

30 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
60 g Karotka
100 g Okurky nakládané
10 g Petržel kudrnka
500 g Rýže dušená
30 g Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
750 g Telecí plec
100 g Vepřová kýta uzená
100 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 353 kcal
Kilojoule 1 476kJ
7% Sacharidy 24 g
12% Tuky 9 g
36% Sodík 724 mg
71% Bílkoviny 40 g

Vařené telecí maso v rýži postup přípravy receptu:

1

Telecí maso vaříme ve slané vodě s kouskem karotky asi 30 minut. Scedíme a nakrájíme na menší kostičky.

2

Do mísy vložíme dušenou rýži, přidáme sterilovaný hrášek bez nálevu, kostičky šunky, kostičky uvařené karotky z vývaru, kostičky uzeného masa a posekanou petrželku. Vše spolu promícháme a pomocí naběračky tvoříme na talířích kopečky. Rýžové kopečky posypeme strouhaným sýrem a podáváme s kyselou okurkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept