Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 25547

Ingredience

30 g Citrony
250 ml Mléko polotučné
50 g Máslo čerstvé
1 ks Okurky nakládané
30 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
750 g Telecí hruď
3 ks Vejce slepičí
100 g Vepřová uzená plec
4 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 656 kcal
Kilojoule 2 744kJ
8% Sacharidy 29 g
56% Tuky 42 g
68% Sodík 1 g
71% Bílkoviny 40 g

Telecí hrudí vařené postup přípravy receptu:

1

Telecí maso vykostíme a nařízneme tak, aby vznikla kapsa.

2

V misce smícháme pokrájené žemle, mléko, žloutky, rozehřáté máslo, kostičky uzeného masa, kostičky kyselé okurky, kostičky slaniny, opatrně přimícháme sníh z bílků a vypracujeme nádivku. Touto nádivkou naplníme telecí maso a uzavřeme párátky.

3

Naplněné kapsy vložíme do osolené vody a vaříme hodinu. Maso vyjmeme z vývaru a necháme vychladnout. Kapsy nakrájíme na plátky a ozdobíme plátky citronu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept