Recept

Salát z vařeného hovězího masa s celerem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 25552
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

100 g Celer bulvový
30 ml Citronová šťáva
1 špetka Cukr moučkový
200 g Hovězí maso vařené
100 ml Olej olivový
10 g Petržel kudrnka
8 g Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 280 kcal
Kilojoule 1 172kJ
0% Sacharidy 2 g
34% Tuky 25 g
33% Sodík 670 mg
22% Bílkoviny 13 g

Salát z vařeného hovězího masa s celerem postup přípravy receptu:

1

Vařené maso nakrájíme na tenké nudličky a vložíme do salátové mísy.

2

Celer nastrouháme nahrubo nebo nakrájíme na tenké proužky, podlijeme trochou vody a dusíme asi 10 minut. Necháme vychladnout.

3

Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na kostičky.

4

V hrnku smícháme olej, citronovou šťávu, cukr a sůl.

5

Celer s vejci přidáme do salátové mísy k masu, promícháme, posypeme posekanou petrželkou a zalijeme olejovou zálivkou.

6

Podáváme vychlazené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept