Recept

Okurkový salát s matjesy

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 38 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 25561
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

300 g Chléb pšeničný (bílý)
20 g Křen
120 g Matjesy - filet
15 ml Ocet vinný
1 ks Okurka salátová
20 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 277 kcal
Kilojoule 1 158kJ
10% Sacharidy 35 g
14% Tuky 11 g
25% Sodík 491 mg
19% Bílkoviny 11 g

Okurkový salát s matjesy postup přípravy receptu:

1

Vejce vaříme natvrdo 8 minut, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Salátovou okurku nastrouháme nahrubo, matjesy pokrájíme na menší kousky. Suroviny spolu promícháme, zakapeme olejem, octem, opeříme, se solí šetříme, protože ryba je dost slaná sama o sobě. Každou porci salátu posypeme strouhaným křenem.

2

Salát podáváme vychlazený a s bílým pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept