Recept

Vepřová panenka s bylinkovou krustou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 25572

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
1 ks Libeček
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Oregano sušené
1 ks Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
450 g Vepřová panenka

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 212 kcal
Kilojoule 886kJ
1% Sacharidy 3 g
13% Tuky 10 g
18% Sodík 369 mg
49% Bílkoviny 28 g

Vepřová panenka s bylinkovou krustou postup přípravy receptu:

1

Vepřovou panenku omyjeme, osušíme na nakrájíme na 12 plátků. Potom ji naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce.

2

Libeček, bazalku a pažitku opláchneme a nasekáme najemno. Vejce rozšleháme. Bylinky smícháme na talíři dohromady. Pátky panenky nejprve obalíme ve vajíčku, a poté v bylinkách.

3

Na pánvi rozpustíme máslo a řízky na něm smažíme 7 minut z každé strany.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept