Recept

Hovězí vývar s hřebenatkami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 25580
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

0,3 ks Celer bulvový
1 ks Celer řapíkatý
300 g Hovězí maso mleté
6 ks Hřebenatka
1 ks Mrkev kořen
0,5 ks Okurka salátová
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 ks Pórek
1 ks Rajčata
1 špetka Sůl
2 ks Vaječný bílek slepičí
2 polévková lžíce Víno portské
1000 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 358 kcal
Kilojoule 1 499kJ
7% Sacharidy 24 g
131% Tuky 98 g
58% Sodík 1 g
71% Bílkoviny 40 g

Hovězí vývar s hřebenatkami postup přípravy receptu:

1

Očištěný řapíkatý celer, pórek, mrkev a rajče nadrobno nakrájíme a smícháme s nasekanou petrželkou, mletým masem a bílky.

2

Směs vložíme do hrnce, zalijeme vývarem a za stálého míchání uvedeme do varu. Odstavíme z plotny a necháme 5 minut táhnout.

3

Potom polévku propasírujeme sítem, osolíme a přilijeme portské víno.

4

Maso z mušlí omyjeme, osušíme a nakrájíme na 3 díly. Očištěný celer a okurku nakrájíme na nudličky. Vše rozdělíme do talířů a zalijeme vývarem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept