Krab na anglický způsob - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 55 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Krab na anglický způsob
Krab na anglický způsob
Celkový čas: | 55 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 30 minut |
Doba vaření: | 25 minut |
Autor: | trava |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (16%) |
ID receptu: | 25586 |
Kategorie: | Jednohubky, Kanapky, Tapas |
Ingredience
2 kávová lžička | Hořčice |
1 ks | Krab |
30 ml | Ocet vinný |
50 ml | Olej olivový extra panenský |
1 špetka | Pepř cayenský |
4 ks | Rohlíky bílé |
30 g | Sardelová očka |
2 kávová lžička | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 316,3mg |
---|---|
Cholesterol | 22,1mg |
Draslík | 134,1mg |
Vláknina | 4g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,4mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Krab, Ocet vinný, Pepř cayenský, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice, Olej olivový extra panenský, Rohlíky bílé, Sardelová očka mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Krab na anglický způsob postup přípravy receptu:
1 | Kraba vaříme v osolené vodě 20 až 25 minut podle velikosti. Necháme vychladnout. Rozlomíme klepeta, vyndáme maso, obereme maso z nohou, oddělíme prsní krunýř a vyndáme maso z těla. Vidličkou maso rozmělníme a vložíme do misky. Přidáme hořčici, cayenský pepř, olej a ocet. Dobře promícháme, povrch uhladíme a ozdobíme sardelovými očky. |
2 | Podáváme s drobným pečivem a konzumujeme jako jednohubky. |