Jednoduchý recept

Krab na anglický způsob

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 25586
Kategorie: Jednohubky, Kanapky, Tapas

Ingredience

2 kávová lžička Hořčice
1 ks Krab
30 ml Ocet vinný
50 ml Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř cayenský
4 ks Rohlíky bílé
30 g Sardelová očka
2 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 296 kcal
Kilojoule 1 237kJ
7% Sacharidy 25 g
21% Tuky 16 g
25% Sodík 499 mg
22% Bílkoviny 12 g

Krab na anglický způsob postup přípravy receptu:

1

Kraba vaříme v osolené vodě 20 až 25 minut podle velikosti. Necháme vychladnout. Rozlomíme klepeta, vyndáme maso, obereme maso z nohou, oddělíme prsní krunýř a vyndáme maso z těla. Vidličkou maso rozmělníme a vložíme do misky. Přidáme hořčici, cayenský pepř, olej a ocet. Dobře promícháme, povrch uhladíme a ozdobíme sardelovými očky.

2

Podáváme s drobným pečivem a konzumujeme jako jednohubky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept