Recept

Jambalaya se šunkou, paprikami a olivami

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 25664
Kategorie: Rýže

Ingredience

1 stroužek Česnek
1 ks Cibule
200 g Klobása Dunajská
3 polévková lžíce Olej rostlinný
12 ks Olivy černé
3 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
200 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
220 g Rýže loupaná
0,5 kávová lžička Sůl
350 g Šunka dušená
500 ml Vývar slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

56% Kalorie 1,099 kcal
Kilojoule 4 598kJ
23% Sacharidy 81 g
99% Tuky 75 g
217% Sodík 4 g
63% Bílkoviny 35 g

Jambalaya se šunkou, paprikami a olivami postup přípravy receptu:

1

Na plátky nakrájenou klobásu, oloupanou, nasekanou cibuli s česnekem a na kostičky nakrájenou šunku opečeme na pánvi na oleji. Přidáme propláchnutou rýži, očištěné, nadrobno nakrájené papriky a vše podusíme asi 3 minuty.

2

Potom vmícháme rajčata, přilijeme vývar a pod pokličkou zvolna vaříme asi 20 minut.

3

Před podáváním pokrm osolíme, opepříme a vmícháme olivy.

Poznámka

Použijeme různě barevné papriky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept