Jednoduchý recept

Hořčičná omáčka se srdcem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (75%)
ID receptu: 25676
Kategorie: Maso

Ingredience

1 stroužek Česnek
20 ml Citronová šťáva
10 g Hořčice Dijonská
40 g Hořčice kremžská
1 l Hovězí vývar základní
30 g Kopr čerstvý
150 g Mascarpone
60 g Máslo čerstvé
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
5 g Pepř černý mletý
20 ml Pomerančová šťáva
60 g Šalotka
5 g Sůl
750 g Telecí srdce

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 562 kcal
Kilojoule 2 350kJ
5% Sacharidy 19 g
46% Tuky 34 g
69% Sodík 1 g
76% Bílkoviny 43 g

Hořčičná omáčka se srdcem postup přípravy receptu:

1

Maso očistíme, omyjeme, vložíme do hrnce, zalijeme vývarem a uvaříme pod pokličkou doměkka.

2

Vývar vyvaříme na 500 ml. Maso nakrájíme na malé kousky. Šalotky a česnek pokrájíme nadrobno.

3

Rozehřejeme máslo, osmažíme na něm šalotky a česnek, přidáme mouku a opražíme dozlatova. Přilijeme vývar a vaříme 10 minut. Vmícháme mascarpone, všechny druhy hořčice a šťávu z citrusů. Omáčku osolíme a opepříme. Vložíme maso, prohřejeme a dochutíme koprem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept