Recept

Květáková polévka s hovězím masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (30%)
ID receptu: 2570
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

2 ks Bobkový list
2 ks Cibule
300 g Hovězí maso přední
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
0,5 ks Květák
100 g Máslo čerstvé
1 ks Mrkev kořen
5 ks Pepř bílý celý
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 344 kcal
Kilojoule 1 440kJ
9% Sacharidy 32 g
101% Tuky 76 g
10% Sodík 204 mg
29% Bílkoviny 16 g

Květáková polévka s hovězím masem postup přípravy receptu:

1

Uvaříme hovězí vývar.

2

Půl hodiny před koncem varu přidáme bobkový list, sůl, pepř a jednu celou oloupanou cibuli.

3

Poté vývar přecedíme, cibuli a koření odstraníme a maso nakrájíme.

4

Květák rozebereme, druhou cibuli nakrájíme, mrkev oloupeme a nastrouháme.

5

Obojí opečeme na másle.

6

Procezený osolený vývar uvedeme do varu, vložíme květák a vaříme doměkka.

7

Přidáme opečenou cibuli, mrkev a maso a vše povaříme.

8

Posypeme koprem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept