Recept

Plněná vejce s kaviárem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 2573
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 kávová lžička Citronová šťáva
2 polévková lžíce Hořčice Dijonská
2 polévková lžíce Kaviár
1 kávová lžička Sardelová pasta
1 špetka Sůl
6 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 364 kcal
Kilojoule 1 522kJ
1% Sacharidy 4 g
35% Tuky 26 g
40% Sodík 810 mg
55% Bílkoviny 31 g

Plněná vejce s kaviárem postup přípravy receptu:

1

Uvařená vejce oloupeme, rozkrojíme podélně a vyjmeme žloutky a půlku trochu dole seřízneme.

2

Vychladlé žloutky smícháme v misce se sardelovou pastou, dijonskou hořčicí, citronovou šťávou a osolíme.

3

Vše smícháme, až vznikne pomazánka, kterou plníme do vajec.

4

Nahoru přidáme kaviár.

Poznámka

Vejce předem uvaříme natvrdo.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept