Recept

Jehněčí kýta na dijonské hořčici

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 2574

Ingredience

3 polévková lžíce Hořčice Dijonská
800 g Jehněčí kýta
80 g Margarín
50 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Rozmarýn sušený
1 kávová lžička Sůl
0,5 l Voda pitná
8 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 429 kcal
Kilojoule 1 794kJ
1% Sacharidy 3 g
46% Tuky 35 g
16% Sodík 317 mg
45% Bílkoviny 26 g

Jehněčí kýta na dijonské hořčici postup přípravy receptu:

1

Opláchnuté maso osolíme, přidáme tuk, podlejeme vodou a dáme do předehřáté trouby. Průběžně podléváme.

2

Po hodině maso obrátíme a další hodinu přeléváme šťávou. Podle potřeby podlijeme teplou vodou.

3

Vyjmeme maso, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou a mírně osmahneme, zalijeme trochou teplé vody a povaříme.

4

Přecedíme šťávu, osolíme a zjemníme máslem.

5

Ke konci pečení přidáme rozmarýn a maso potřeme dijonskou hořčicí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept