Ravioli antipasti - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 50 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Ravioli antipasti
Celkový čas: | 50 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 25 minut |
Doba vaření: | 25 minut |
Autor: | hrnek |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (25%) |
ID receptu: | 25740 |
Kategorie: | Hlavní chod |
Ingredience
200 g | Antipasti |
100 g | Mandle |
1 polévková lžíce | Máslo čerstvé |
30 ml | Olej rostlinný |
1 špetka | Pepř černý mletý |
250 g | Rajčata loupaná (konzervovaná) |
1 špetka | Šalvěj sušená |
1 špetka | Sůl |
200 g | Sýr Ementál (Primátor) |
400 g | Těstoviny Ravioli -masové |
0,3 kávová lžička | Tresť mandlová |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 25g |
---|---|
Cholesterol | 153,0mg |
Draslík | 438,0mg |
Vláknina | 9g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 5,8mg |
Vitamín E | 7,7mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 7,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Mandle, Olej rostlinný, Rajčata loupaná (konzervovaná), Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Pepř černý mletý, Šalvěj sušená, Sýr Ementál (Primátor), Těstoviny Ravioli -masové, Tresť mandlová mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Antipasti nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Ravioli antipasti postup přípravy receptu:
1 | Ravioli uvaříme podle návodu na obalu ve vroucí osolené vodě. Troubu předehřejeme na 200 stupňů Celsia. |
2 | Za stálého míchání ohřejeme rajčata i se šťávou, pepř, šalvěj, antipasti, sýr a mandlové aroma, dokud se sýr nezačne rozpouštět. |
3 | Zapékací misku vymastíme tukem a rozložíme do ní ravioli. |
4 | Přidáme směs rajčat, rovnoměrně posypeme plátky mandlí a vločkami másla. Dáme do předehřáté trouby péct na 7 minut. |